Release Notes ✍️ - 13 juli 2021

Gewijzigd op Thu, 01 Jul 2021 om 11:25 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.35?

• MKS controles plannen - Naast DKS en RQMS controles kan er nu voor MKS controles ook een planning gemaakt worden in het Dashboard. De geplande controles worden voor de controleurs zichtbaar in de App, waardoor deze goed voorzien zijn van wanneer ze wat dienen uit te voeren. Er kan geen controle uit het oog kunnen verloren worden! Hier ontdek je hoe dit er uit komt te zien.
  • Unit categorie verplicht - Voorheen konden units bestaan zonder tot een unit categorie te behoren. Dit hebben we veranderd gezien er veel waardevolle configuratie verricht kan worden op unit categorie niveau. Bijvoorbeeld het koppelen van bestanden, frequenties instellen voor periodieke taken, het opmaken van een inventarislijst en meer! Wanneer je voor een nieuw object units wilt toevoegen, dient er vanaf heden eerst ten minste één unit categorie aangemaakt te worden. Al bestaande units zonder categorie zijn nu automatisch gekoppeld een standaard unit categorie. Zodoende kun je gelijk aan de slag!
  • Orphan bestanden in bulk verwijderen - Een bestand dat niet gekoppeld is aan actieve klanten, objecten of unit categorieën wordt in orphan bestanden geplaatst. Zodoende worden eventuele resterende bestanden na de deactivatie van een klant of object onder de aandacht van Beheerders gebracht en kunnen deze verwijderd worden. Om dit proces te vereenvoudigen, kunnen nu alle orphan bestanden in één keer verwijderd worden.

Wat is er verbeterd in de App v4001.4?

• Units filteren op schoonmaak status, unit categorie en (gebouw)delen - In de vorige release notes vertelden we dat het units scherm in de App wordt vernieuwd om actuele en openstaande items inzichtelijker te maken en filtering op delen (zoals afdelingen, zones, verdiepingen) te ondersteunen. Er kan nu gefilterd worden op schoonmaak status, unit categorie en de delen die ingesteld zijn voor het betreffende object in het Dashboard. Wil je vervroegd toegang tot deze feature? Meld je aan voor ons testteam!
  • Vernieuwd registratie scherm herhalende taken - Onlangs is het registratie scherm van adhoc en periodieke taken vernieuwd. Deze vernieuwing is nu ook toegepast bij herhalende taken.
  • Housekeeping overzicht gesorteerd van A-Z - In het Housekeeping scherm kun je een overzicht verkrijgen van de voortgang per medewerker. Dit overzicht is nu alfabetisch gesorteerd op naam van de medewerker.
  • Navigeer naar adres van object - Indien het adres in het Dashboard is ingevoerd kan vanaf het object scherm naar het adres genavigeerd worden. Door op het informatieblok te klikken op het objectscherm wordt het adres zichtbaar. Wanneer je op het adres klikt, worden de apps voorgesteld waarmee de navigatie gestart kan worden.
  • Controle planning geoptimaliseerd voor units - Omdat we zien dat er steeds meer controles worden uitgevoerd voor units en units van verschillende objecten die vergelijkbare titels kunnen hebben, bijv. Kamer 001, Bed 723, hebben we de opzet van de controle planning geoptimaliseerd. Als er een controle is gepland voor een unit, wordt ook de titel van het object weergegeven. Daarnaast worden de kenmerkende klant-, object- en unit-iconen ook toegevoegd aan de lijstitems. Op deze manier kan de juiste locatie gemakkelijk worden gevonden.

Wat is er verbeterd aan de API?

• Verbeterde DKS en Checklist endpoints - API endpoints om eenvoudig massaal DKS controles en Checklists op te halen zijn nu beschikbaar. De bestaande API endpoints zullen hiermee komen te vervallen in een nog nader te bepalen toekomstige release. De nieuwe endpoints zijn snel, eenvoudig en maken het mogelijk om dagelijks DKS controles op te halen, waardoor deze ideaal zijn voor veelvoorkomende rapportage-, BI- of analysedoeleinden. De endpoints vereisen oAuth2-authenticatie, welke ingesteld kan worden in Accounts.

Onder de motorkap

• Tijd & Aanwezigheid middels gezichtsherkenningsterminals - Voor de vernieuwde Tijd & Aanwezigheid module is een koppeling gerealiseerd met FaceGo. Met deze koppeling kunnen medewerkers zich aanwezig en afwezig melden middels een gezichtsherkenningsterminal. De registraties worden verzonden naar het Dashboard voor verdere analyse en bewerkmogelijkheden. We hebben nog een aantal plekjes vrij in testpanel. Wil je de nieuwe Tijd & Aanwezigheid module uitproberen? Meld je aan voor ons testteam!

Wat speelt er achter de golven?

• Verbeteringen informatieweergave in de App - Om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren zijn we bezig de informatieweergave op de klant, object en unit schermen van de App te optimaliseren. De hoeveelheid tekst wordt geminimaliseerd en vervangen door iconen. Binnenkort meer hierover!

Laat ons weten wat je vindt!

Heb je feedback voor ons over huidige modules of nieuwe ontwikkelingen? We horen het graag! Geef het aan ons door via de onderstaande link (1 minuut):